„Vijesti“: KAJTSURFINGUN NË ULQIN DUHET TA VIZITONI

Kite-2Gazeta „Vijesti“ ndër dhjet vendet të cilat duhet ti vizitoni në Mal të Zi janë dhe plazhet në Ulqin në të cilat lundrohet në erë. „Shikojeni pse turistët e shumët prej të gjithë botës vijnë pikërisht në bregdetin tonë, vetëm për shkak të kajtsurfingut, i cili tashmë praktikohet shumë në Plazhin e madh“, thekson kjo gazetë e Podgoricës.

Turistëve dhe vizitorëve ju propozohet të veprojnë në këtë mënyrë: „Merrni me qira apartamentin ose shtëpizën, ndiqni orët e surf-it dhe lëni që t’iu marr adrenalina. Që prej orës së tretë do të mund të lundroni në erë“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…