“Vijesti“ për zgjedhje në Ulqin: EDHE PUSHTETI PRANOI QË PUNOI KEQ

Opstina-UlcinjPolitikanët e Ulqinit nga pushteti dhe opozita kanë vlerësuar në deklarata për „Vijesti“ që zgjedhjet ishin të nevojshme sepse pushteti nuk funksiononte dhe nuk kishte kapacitete ti përgjigjet detyrave.

Organizimi i zgjedhjeve të parakohshme të cilat ka gjasa të mbahen në fund të janarit të vitit të ardhshëm do të kushtojnë rreth 50 mijë euro.

Gazetari i kësaj gazetë Samir Adroviq shkruan  në vështrimin e vet që zgjedhjet vijnë në kohën e papërshtatshme për të gjithë. „Do të jetë e vështirë të shkohet për votë, për shembull në Kravar, ku të gjashtë burimet e ujit të pishëm janë të infektuara me esherihija koli, e askush nuk e luajti gishtin dhe as nuk ka pyetur për shëndetin e më shumë se 1500 banorëve. Do të jetë vështirë të kërkohet vota nga tregtarët dhe hotelierët mbas sezonit frustrues  për to, të cilin e shënuan inspektorët me dënimet e larta të cilat akoma i paguajnë.

Aspak e lehtë nuk do të jetë as të shkohet për vota në atë pjesë të popullatës e cila ka besuar fortë në premtime që do të fillojnë investimet, punësimet dhe jeta më e mirë. Çka të re ti premtojmë punëtorëve të dëmtuar të Kripores për vota? Në fund, si të animojmë qytetarët të dalin në zgjedhje kur përfaqësuesit e pushtetit e nënshkruajnë dokumentin në të cilin shkruajnë që kanë punuar keq…“, pyetet Adroviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do