Vijnë gazetarët rus: TUI RUSSIA NË ULQIN

Në organizimin e Organizatës Nacionale Turistike të Malit të Zi prej periudhes 23 deri me 28 prill do të qendroje grupa e turoperatorëve dhe gazetarëve nga Rusia. TUI Russia është turoperator i cili ofron rreth 20 destinacione për pushim me më shumë se 600.000 klijentë.TOU ShGjatë qëndrimit të tyre është e planifikuar vizita në Cetinë, Kotor, Tivat, Tivar dhe Ulqin.

Ardhja e tyre në Ulqin do të bëhet të shtunen me 26 prill, ku do të kenë mundësine të vizitojnë vinarinë Miloviq dhe të provojnë verërat nga Ulqini, Kalanë, mbas së cilës do të kenë një drekë në plazhin e vogël. Perveç Organizatës Nacionale të MZ, viziten e tyre në Ulqin e ka mundësuar edhe Organizata Turistike e Ulqinit e cila gjithnjë perkrah inicijativa të ONT kur ka të bëjë me vizita të tilla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…