Viti i ri: DO TË FESTOHET KUDO, NË ULQIN TË SHTUNËN BAZARI

Viti i ri, Nova godinaFestat e fundvitit do të festohen në gati të gjithë qytetet në Bregdet me programe të pasura kulturo-artistike në ambient të hapur.
Në Ulqin, për shembull, janë vendosur edhe bilbordët e Organizatës turistike të Tivarit ku banorët e komunës tonë mund të njoftohen me përmbajtjen e programit.
Për momentin nuk ka paralajmërime që diçka e ngjashme do të organizohet në Ulqin.
Është paralajmëruar që të shtunën e ardhshme, me 17 dhjetor, do të mbahet Bazari (Tregu) i Vitit të ri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…