Vizita: AMBASADORI FILO QËNDROJË NË ULQIN

Amb.Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi Ernal Filo ka qëndruar sot në vizitë pune në Ulqin.

Ai bisedoi me kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, me liderët e partive politike shqiptare dhe me deputetin e pavarur në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq.

Gjeka e njoftoi mysafirin e lartë me problemet dhe sfidat të cilët i ka komuna e Ulqinit, si dhe me pozitën e Shqiptarëve në Mal të Zi. “Sidomos thashë se shkelja e marrëveshjeve të arritura nuk është e mirë, sepse humbet besimi i ndërsjellët”, i tha ai gazetarëve mbas takimit me Filon.

Ambasadori shqiptar theksoi se do të tentojë të ndihmojë krijimin e platformës së përbashkët të përfaqësuesve politik Shqiptar me të cilën ato pastaj do të dilnin para organeve shtetërore dhe institucioneve të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci