Vizita e zyrtarëve të Komunës: NË FUND TË QERSHORIT NË LUKSEMBURG

Një delegacion i komunës së Ulqinit, në krye me kryetarin Nazif Cungu, do të udhëtojë me 22 qershor në vizitë shumë ditore në qytetin Kajl në Luksemburg, mëson portali UL-info. Në këtë delegacion do të jenë edhe disa këshilltar të Parlamentit lokal.

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit në fund të dhjetorit të vitit të kaluar kanë konfirmuar Marrëveshjen për partneritet me këtë komunë në Luksemburg.

Në qytetin Kajll (Keel), në pjesën jugperëndimore të Luksemburgut, jeton dhe punon një komunitet i shtetasve të Malit të Zi, kryesisht nga Bihori, komuna Petnica, Kajl ka diçka më pak se tetë mijë banor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…