Vizita: KRYEMINISTRI I MALTËS TË MARTËN NË MOZHUR

Xhozef Muskat, Dzozef MuskatQë fillimi i realizimit të projektit të ndërtimit të centraleve me erë në Mozhur është tani më afër se kurrë, dëshmon fakti që të martën kryeministri i Maltës Xhozef Muskat do të qëndrojë në këtë lokalitet.

Pritet që kompania “Enemalta plc”, e cila është në pronësi shumicë të shtetit të Maltës, në mars do të nis këtë punë me vlerë 65 milion euro, ndërsa rryma e parë elektrike nga Mozhuri do të vijë mbas 24 muajsh.

Me Muskatin në Mozhur do të qëndrojnë zyrtarët e lartë të Qeverisë së Malit të Zi dhe kryekomunarët e Ulqinit dhe Tivarit Fatmir Gjeka dhe Zoran Srzentiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…