Vizitë: KRYETARI I QEVERISË NESËR NË ULQIN

Dusko MarkovicKryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq do të qëndrojë të hënën në vizitë pune në Komunë të Ulqinit.

Ai fillimisht do të bisedojë me drejtuesit e Komunës, e pastaj do të vizitojë dy kompani nga Ulqini („Tapacir Kurti“ dhe „Faff & Co“).

Pas kësaj është paraparë që të vizitojë punimet në rrugën magjistrale Ulqin – Krythë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…