Vizitë: PACOLLI NESËR NË PODGORICË DHE ULQIN

Bexhet PacolliNënkryetari i Qeverisë dhe ministri i punëve të jashtme të Republikës së Kosovës Bexhet Pacolli do të qëndrojë nesër në vizitë zyrtare në Mal të Zi.

Ai do të bisedojë me zyrtarët malazez, duke përfshirë këtu edhe kryetarin Filip Vujanoviq.

Mbas kësaj Pacolli do të vijë në Ulqin, ku do të takohet me drejtuesit komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…