Vodovod: PREUZIMA SE 40 L/S IZ REGIONALNOG VODOVODA

 

Kroni, Uji, Cesma, Voda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…