Gjykata Supreme: VËRTETOHET VENDIMI PËR RASTIN „K1“!

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Komuna e Ulqinit së shpejti mund të hyjë në bllokim të rëndë. Gjykata Supreme, siç mësojmë, pak kohë më parë vërtetoi vendimin e Gjykatës së Apelit nga nëntori i vitit të kaluar e cila është në dëm të Komunës së Ulqinit.

Sipas këtij vendimi, ajo kompanisë „Rekreaturs“, e cila punoi në kuadër të „Atlas grupit“, e ku u vendos falimenti, duhet ti paguajë rreth gjashtë milion euro.

„Rekreaturs“ është isht kompani sindikaliste nga Prishtina e cila në Ulqin planifikoi ndërtimin e pushimores sindikaliste për punëtorët nga Kosova. Në rrethana të dyshimta kompania gjatë luftës së vitit 1999 u transferua në Budva, gjersa „Atlas Grupi“ për 60 mijë euro e ka blerë në vitin 2002.

Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq më herët deklaroi se do të ishte katastrofë për këtë vetëqeverisje vendore nëse vendimi do të vërtetohet. „Në atë rast, administrata lokale do të ishte krejtësisht e paralizuar dhe vet nuk do të mund të dilte nga kjo situatë“, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit