Vuajtjet e Kalalive: PRAPË IU SHPOHEN GOMAT

Gume, GomaPolicia e Ulqinit po punon në zbulimin e një ose më shumë personave të cilët netët e kaluara kanë shpuar gomat në disa makina në parkingun poshtë Kalasë, shkruan “Vijesti”.

Siç thuhet, shumica e të dëmtuarve nuk e kanë lajmëruar rastin në polici kështu që për momentin nuk dihet numri i saktë i makinave të dëmruara.

Kjo gazetë rikujton se në të njëjtin vend edhe më herët makinat e parkuara ishin në shënjestër të vandalëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…