Vujoviq: ULQINI ËSHTË I PAPARASHIKUESHËM

Zlatko Vujoviq, Zlatko VujovicAnalisti politik dhe drejtori i Qendrës për monitorim Zllatko Vujoviq ka deklaruar që PDS-ja në Ulqin është mbështetur në rezultatin zgjedhor dhe faktin që me disa parti shqiptare është në koalicion në nivel shtetëror. “Këto ishin pritje reale, por është treguar që nuk ishin mjaftueshëm të bazuara”, tha ai për “Vijesti”.

Sipas fjalëve të tija, Ulqini gjithmonë do të jetë i paparashikueshëm. “Kështu që nuk do më befasonin disa rikonstruksione të reja radikale. Partitë shqiptare në Mal të Zi nuk janë parti në kuptimin e plotë të kësaj fjale. Ato janë grupe të interesit pa infrastrukturë partiake dhe program të profilizuar, por me tipar kyç që i bënë parti, e ai është lufta për pushtet”, tha Vujoviq.

Ai shtoi që përgjegjësia e madhe do të jetë në kryetarin e komunës Fatmir Gjeken. “Do të shohim a do të ketë aftësi të mjaftueshme politike që suksesi momental politik mos ti kthehet në fillim të fundit politik, gjegjësisht ta paguaj shtrenjtë kryerjen e funksionit që mbartë përgjegjësi të madhe”, tha Vujoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët