Workshop-i në Albatros: ZONAT E MBROJTURA DHE ZHVILLIMI EKONOMIK

Zeleni Korak, Hapi i GjelberNë hotelin “Albatros” të enjten dhe të premten mbahet workshop-i me temë të rëndësisë së zonave të mbrojtura për zhvillim ekonomik, të cilin e organizuan organizatat joqeveritare nga Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi, në mes tjerash “Hapi i gjelbër” nga Ulqini.

Projekti ka për qëllim forcimin e vetëdijes dhe edukimin për trendët në turizëm të bazuara në natyrë, me fokus në Bjeshkët e Nemuna.

Në tubim marrin pjesë përfaqësuesit e qeverisë të këtyre tre vendeve dhe të parqeve të tyre nacionale, gjersa në emër të Komunës së Ulqinit mirëseardhjen dhe punë të mbarë të gjithë pjesëmarrësve i uroi kryetari i Komunës Loro Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…