Xh. Peroviq: NUK DO TA PËRPIJMË BETONIMIN E PARKUT NË PLAZHIN E VOGËL

Xhemal Peroviq, Dzemal Perovic, MOGULDrejtori ekzekutiv i Monitoring grupit MOGUL Xhemal Peroviq ka thënë që me mosbesim e ka pritur lajmin që planifikohet betonimi i parkut në Plazhin e vogël. „Mosbesimi është pasoj e asaj që nuk kemi mundur të besojmë që dikush metë vërtet mund ta mendojë një gjë të tillë, e lëre më ta vizatojë“, tha ai për Portalin Ul-info.

Peroviq ka ftuar të gjithë ato që e kanë këtë profesion të japin mendimin rreth kësaj, e „sidomos ato që direkt ose indirekt janë përgjegjës për një zgjidhje të tillë në Planin hapësinor-urbanistik të Ulqinit“.

Sipas fjalëve të tija, Ulqinakët një gjë të tillë nuk do ta përpijnë. „Moguli do të sensibilizojë dhe të mbledh kolegët nga sektori civil dhe qytetarët aktiv“, shtoi Peroviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË
Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË

Kryeministri i Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq tha se Ulqini më në fund do të ketë hotele me pesë yje. Siç deklaroi ai, “Sunny Palace” do të ndërtojë një hotel luksoz në vendin e ish “Galebit”, në të cilin

OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN
OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN

Edhe në mes te gushtit Ulqini shënon një vizitë të shkëlqyer, bëjnë të ditur nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në rivierën e Ulqinit qëndrojnë 40.715 mysafirë, prej të cilëve rreth 80 për qind janë

Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA
Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA

Aktiviteti “Ditët e bamjes”, tradicionalisht për të pestën vit me radhë do të mbahet sonte, në sheshin Servantes në “Palata Venezia” në Kala, me fillim nga ora 20:00. Turistëve dhe të gjithë vizitorëve

Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE
Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

  Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare. Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992. Shkollën fillore e

Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT
Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT

Ajo që është pritur prej shtatë vitesh, ndërtimi i çerdhes së re në Fushën e Ulqinit, është në prag të realizimit. Për këtë projekt kredia është miratuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës,