Xhamia e detarëve: RIPAROHET MAJA E MINARES

XhamiaMbas gati shtatë muajsh është riparuar maja e Xhamisë së detarëve në Ranë. Skuadra e specializuar e kompanisë nga Tivari “Kalamper” vuri tani rrufepritës më cilësor seç ishte më herët.

Maja e minares të kësaj xhami, e cila është rindërtuar në vitin 2011, është prishur nga goditja e rrufesë në nëntor të vitit të kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…