Xhamia e Klleznës: MBRËMJE MADHËSHTORE ME 15 SHKURT

1656413_10203228951393145_1046904054_nMe datën 15 shkurt 2014, pra ditën e Shtunë, në ora 19:00 në mbrëmje, Xhamia e Klleznës organizon: Mbrëmje madhështore Islame me rastin e përkujtimit të lindjes së Hz. Muhammedit a.s., me moton: Muhammedi – Krenaria e njerëzimit.

Ligjërues dhe musafir special do të jetë thirrësi Islam: Myftiu i Shkodrës, Muhamed Sytari.

Programi i mbrëmjes do të jetë:

– Shfaqja premier e një filmi të shkurtër  mbi dërgesën e hz. Muhamedit a.s.

– Lexim nga Kurani Famëlartë

– Ligjëratë

– Mevlud

– Ilahi, recitime, salavate

– Dua – Lutje

Në fund koktej i begatë.

Jeni të mirëseardhur!

Këshilli i xhamisë së Klleznës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…