Xhemal Peroviq: ULLINI ËSHTË NDËR SIMBOLËT TONA TË INTERKULTURALIZMIT

Aktivist qytetar, drejtor i OJQ Mogul, ish nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, deputet, analist, përkthyes…

Luftëtar për kthimin e Ullishtës së Valdanosit.

Ky reportazh është krijuar në kuadër të projektit “REPORTAZHE NDËRKULTURORE – ULQINI, TIVARI DHE KRAJA”, të cilin e financon nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë