Zec: KEMI PROGRAMIN ZHVILLIMOR PËR ADË ME AGJENCINË “TUI”

Radomir Mikan ZecDrejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir – Mikan Zec ka deklaruar se kjo kompani ka hyrë në programin zhvillimor për Adë me njërin nga turoperatorët më të mëdhenj botëror – agjencinë “TUI” nga Gjermania.

“Ftoi Qeverinë e Malit të Zi që deri në fund të shkurtit të miratojë programin zhvillimor, sepse bëhet fjalë për punë të rëndësishme jo vetëm për Ulqin por edhe për tërë Malin e Zi”, tha ai.

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Pavle Raduloviq ka vlerësuar se TUI është partner të cilin Mali i Zi e mirëpret duke shtuar se duhet dhënë përpjekje maksimale që të realizohet bashkëpunimi me te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…