Zec: SEZONI MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

Drejtori i NHT “Riviera e Ulqinit” Mikan Zec ka thënë se kjo sezon për ndërmarrjen e tij është shumë më e mire si për nga parametrat fizik ashtu edhe ato financiar.

Si problemet kryesore në Ulqin, Zec ka cilësuar papastërtinë dhe muzikën e lartë e cila lëshohet pa leje. “Mund të them që ky sezon për Rivierën e Ulqinit ishte shumë më i mire se e kaluara si për nga parametrat fizik ashtu edhe ato financiar. Kemi bërë marketing të mire, i kemi mbuluar tregjet vendore dhe të huaja kështu që presim që sezoni këtë vit të zgjas shumë më gjatë se vitin e kaluar. Presim që kjo të jetë deri me 15 tetor”, tha Zec mbas takimit që e kishte të enjten me ministrin e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq.

Ai theksoi që xhiroja dhe numri i fjetjeve në krahasim me vitin e kaluar është “më i madh për 18 deri në 22 për qind, derisa rezultatet financiare duhet të jenë më të mira në mes pesë dhe shtatë për qind”.

Problemet kryesore, siç thekson, janë papastërtia dhe muzika e lartë. “Probleme kishim dhe për to kemi diskutuar. Problem në Ulqin është higjiena e cila këtë vit është përmirësuar pak. Problem është dhe muzika e padurueshme nga lokalet të cilat punojnë pa asnjë lloj dokumentacioni deri në netët e vona kështu që e gjithë zona e Adës, kampit nudistik dhe Shtojit nuk mund të pushoj normalisht”, tha Zec.

Ai porositi që me ministrin u pajtuan që puna e inspekcioneve të jetë shumë e zellshme dhe e përgjegjshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur