Zec: ULQINI KËTË VIT ËSHTË MË I PASTËR DHE MË I PËRGATITUR PËR SEZON

Radomir Mikan ZecDrejtori i Ndërmarrjes hoteleriko-turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir-Mikan Zec ka deklaruar se pret që sezoni i ardhshëm të jetë i mirë si i vjetmi ose pak më i mirë.

Ai për “Pobjeda” tha se sezoni në objektet e kësaj kompanie zgjat pesë muaj, prej në fund të majit, kur duhet të mbushen hotelet dhe Ada, e deri në tetor.

“Me zgjedhjen e drejtorit të ri të Ndërmarrjes komunale Mehmed Zenkes pastërtia dhe pamja e këtij qytet është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme”, theksoi Zec duke thënë se po ashtu është bërë mbjellja e luleve në bulevard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…