Zec: ULQINI TANI KA OFERTË TË MIRË

Radomir Mikan ZecDrejtori ekzekutiv i Ndërmarrjes Hotelerike – Turistike “Riviera e Ulqinit” Radomir – Mikan Zec deklaroi se sezoni ishte më i mirë se vitin e kaluar.
Ai tha se ky vit tregoi se turistët e huaj, duke përfshirë edhe italianët, po kthehen në këtë qytet.
“Ulqini më në fund ka ofertë të mirë me të cilën disponon rrallë ndonjë qytet në Bregdet”, shtoi Zec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…