Zenka: KA INDIKACIONE SE ME BLERJEN E VOTAVA DUAN TA NDRYSHOJNË VULLNETIN E QYTETARËVE

Lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka tha se ka indicikacione serioze se kundërshtarët e tyre politik, duke blerë vota në zgjedhjet e përsëritura në një vendvotim, do të tentojnë ta ndryshojnë vullnetin e qytetarëve të Ulqinit.

Komisioni Komunal Zgjedhor vendosi që të mërkurën të përsërisë zgjedhjet në një vendvotim, pasi u aprovua vërejtja e koalicionit “Fillim i ri” (URA, PD, SD, SDP dhe ASH).

Zenka thotë se kundërshtari i tyre politik nuk ka kapacitet demokratik të pranojë fitoren e tyre dhe prandaj kjo përsëritje është diçka e pritshme.

“Ndodhi ajo çfarë pritej nga kundërshtarët tanë politik. Ato thjeshtë nuk kanë kapacitet demokratik të pranojnë fitoren tonë në zgjedhjet lokale. Do të provojnë të ndryshojnë vullnetin e qytetarëve të Ulqinit. Mirëpo, nuk ka problem, përsëri të mërkurën do të fitojnë përgjigjen e njëjtë nga qytetarët”, tha Zenka.

Sipas fjalëve të tija, ka indikacione serioze që me përsëritjen e votimeve do të tentojnë blerjen e votave dhe marifetllëqe të tjera, për ta ndryshuar vullnetin e qytetarëve.

“Jemi të bindur se qytetarët do të dinë të njohin vlerat e vërteta të cilat i nevojiten këtij qyteti”, përfundoj Zenka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe