Zenka – negociatat: MBETET DAKORDIMI I ÇËSHTJEVE KADROVIKE

Mehmed ZenkaMali i Zi me shumë mundësi në dhjetë ditët e ardhshme do të fitojë Qeverinë e re, jozyrtarisht mëson Antena M.

Siç deklaroi për këtë medium lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka, partia e të cilit është pjesë e koalicionit “Shqiptarët të vendosur”, gjatë fundjavës kishin takim me delegacionin e PDS-së lidhur me koalicionet eventuale.

“Kryesisht kemi folur për platformë, ku gjetëm shkallë të lartë të mirëkuptimit”, tha Zenka dhe shton: “Mbetet vetëm të flitet për çështje kadrovike dhe mendoj se do të gjejmë gjuhë të përbashkët”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…