Zenka për marrëveshjet paszgjedhore: S’KA KOHË TË PRITET, ÇDO GJË PO ECËN NGADALË

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka tha se s’ka kohë të pritet për formimin e pushtetit lokal në Ulqin, prandaj duhet të arrihet marrëveshja më shpejt.

“Ne kishim deri tani disa bisedime me Forcën dhe prej tyre presim që në një afat të afërt të takohemi dhe të formalizojmë bashkëpunimin tonë për formimin e pushtetit lokal, si dhe me PDS-në”, tha Zenka në deklaratën për Antena M.

Ai përsëriti që sa i përket partisë së tij, ato janë të gatshëm që sot të formojnë pushtetin sepse, siç shpjegon, sezoni është në prag dhe s’ka kohë për improvizim, pritje dhe politikanllëk.

Nuk i shoh frenat, por nuk i shoh as pengesat pse duhet pritur shumë. Sa i përket neve s’ka  nevojë për pritje, për të tjerët nuk di. Çdo gjë po ecën ngadalë”, shtoi Zenka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur