Zenka: PËRFUNDIMET NGA TAKIMI I PARTIVE SHQIPTARE

TakimTë premten, me 11.12.2015, në Ulqin u mbajt takimi i radhës i liderëve të subjekteve politike shqiptare. Mbledhjen e mbrëmshme, sipas akordit të mëhershëm, e drejtoi kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka. Ai u shpreh se nga ky takim u nxorën këto përfundime:

  1. U formua grupi punues për përpilimin e platformës politike të përbashkët të subjekteve politike.
  2. Të dërgohet iniciativa kundrejt institucioneve relevante shtetërore për ndryshimin e Ligjit zgjedhor.
  3. U formua grupi punues për hartimin e propozim-ndryshimit të Ligjit zgjedhor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…