Zenka: PËRKRAHIM PA REZERVË QEVERINË PAKICË, ABAZOVIQ I PRANUESHËM PËR MANDATAR

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Mehmed Zenka tha se kishte bisedë konstruktive me presidentin e Malit të Zi, Millo Gjukanoviq lidhur me formimin e qeverisë pakicë. Sa i përket tyre, siç tha ai, për formimin e saj ekziston përkrahja e pa rezervë.

“Duke marrë parasysh ngjarjet në Ukrainë dhe çdo gjë që mund të ndodh, mendojmë se sa më parë duhet të zgjidhet situata”, i tha Zenka gazetarëve pas takimit me Gjukanoviqin.

Rikujtoi se edhe Partia Demokratike e Socialistëve do të përkrahë qeverinë pakicë, prandaj, siç tha, është e sigurt që Lëvizja Qytetare “URA” do të fitojë mandatin për formimin e qeverisë.

Qeverinë, siç tha ai, do ta bënte edhe Partia Socialiste Popullore, “nëse do të anojë” nga kjo anë.

“Për ne, si mandatar, është i pranueshëm çdokush që do ta nxjerrë Malin e Zi nga kjo situatë”, theksoi ai dhe shtoi se nuk kanë problem që mandatar të jetë lideri i URËS, Dritan Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar