ZENKA: QYTETARËT MOS TË PAGUAJNË DENIME

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka ftuar qytetarët të ankohen për paditë dhe dënimet në komunikacion të cilat i ka shkruar inspekcioni komunal. “Vendimet të cilat i ka nënshkruar kryetari i komunës Nazif Cungu nuk i ka verifikuar Parlamenti dhe ato janë të pavlefshme”, tha ai.

“Kishim të drejtë dhe më vjen keq për këtë kur thamë para gjashtë muajsh që ky pushtet nuk e ka idenë si ta zhvilloj dhe udhëheq këtë qytet. Ato plotësisht e kanë arsyetuar nofkën “mjegulla”, siç i quan populli, tha Zenka dhe shtoi që mbas dy viteve është treguar që “Forca di vetëm të shesë mjegull dhe atë në dëm të qytetarëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…