ZENKA: ULQINI ËSHTË NË ROBËRI FINANCIARE

“Për më pak se dy vite të këtij pushtet janë krijuar dhjetë milionë euro kredi. Kjo është shifër tepër e madhe dhe për komuna shumë më të pasura se ajo e Ulqinit”, tha kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve (UDSH) Mehmed Zenka.

Ai në konferencën për shtyp të mbajtur në selinë e partisë së tij tha që me nënshkrimin e marrëveshjes me Ministrin e financave ekspertët e famshëm, nën mantelin e programit të sanimit, faktikisht kanë pru masat e jashtëzakonshme në komunë të Ulqinit. “Ndaluni zotëri pushtetarë, sepse ju për dy vite e keni pru Ulqinin në robëri financiare, prej të cilës as idenë  nuk e keni si të dilni”, vlerësoi ai duke iu drejtuar udhëheqësve të Ulqinit.

Sipas fjalëve të tija, në këtë komunë në periudhën e mëparshme nuk kishte asnjë investim të rëndësishëm. Zenka i akuzoi udhëheqësit e vetëqeverisjes lokale dhe për sjellje të pasinqertë ndaj Valdanosit, riorganizimit të shëndetësisë, të Mirave detare dhe borxheve.

Pohojmë që janë krijuar kushtet për zgjedhje të jashtëzakonshme mbas sezonit turistik, sepse situata momentale kërkon zgjidhje dhe nuk ka më kohë për të humbur. Sidomos jo për bërjen e koalicioneve që varen nga Podgorica”, tha lideri i UDSH-së dhe i tha pushtetarëve të tanishëm që ti kursejnë qytetarët nga eksperimentet e mëtejshme në zbatimin e planeve të famshme zhvillimore. “Sepse këtij qytet dhe këtyre qytetarëve ju merret ‘fryma’ prej tyre”, përfundoi Zenka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.