Zëvendëskryeministri në Kripore: MENJËHERË VENDIMI PËR PRONËSI, PASTAJ KTHIMI I PRODHIMTARISË

Dritan Abazi Solana“Qeveria e Malit të Zi urgjentisht duhet të sjellë vendimin rreth çështjes së pronësisë mbi tokën në Kripore. Kjo është pika më e rëndësishme ekologjike në Mal të Zi, e cila ka rëndësi ndërkombëtare”, deklaroi nënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq.

Ai të enjten vizitoi mbetjet e mbetjeve të kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin, në delegacion me ministrin e financave Milojko Spajiq, ministrin e ekologjisë, urbanizmit dhe planifikimit hapësinor Ratko Mitroviq dhe kryetarin e Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorët e tij.

Abazoviq dhe Mitroviq thanë se Qeveria e Malit të Zi do të ndihmojë që kompania të rifilloi funksionimin e saj dhe të kthehet prodhimtaria në Kripore.

Ky është kusht për ruajtjen e diversitetit, pajtohen edhe përfaqësuesit e organizatave ekologjike joqeveritare të cilët biseduan me to.

“Edhe ne jemi të gatshëm të punojmë, mirëpo po ashtu presim që statusi ynë të zgjidhet”, thanë punëtorët e Kripores.

Delegacioni i lartë qeveritarë paraprakisht bisedoi në Komunën e Ulqinit me drejtuesit e kësaj administrate lokale.Disklajmer NEW 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit