Zgjedhet drejtoresha e SHF “Mareshal Tito”: KËSHILLI I SHKOLLËS NJËZËRI SJELLI VENDIMIN

Këshilli i shkollës fillore “Mareshal Tito” të enjten njëzëri ka zgjedhur Ferihaja Hajdinagën për drejtoreshë të atij institucioni arsimor, mëson Portali Ul-info.

Këtë vendim e ka marrë edhe Këshilli i arsimtarëve i asaj shkolle pak ditë më parë.

Nga mesi i shtatorit 2023, Hajdinaga është ushtrues detyre e drejtoreshës së shkollës fillore “Mareshal Tito”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…