Zgjedhjet e parakohshme: PDS DHE PSD VETË

Kuvendi, SkupstinaFunksionar të lartë të Partisë demokratike të socialistëve dhe Partisë socialdemokrate kanë deklaruar që në zgjedhjet e parakohshme në Ulqin do të marrin pjesë vetë.

“PDS në zgjedhje del vetë, për subjekte tjera nuk di. Mbas zgjedhjeve do të flasim për koalicione, por në radhë të parë është fitorja për të cilën kam besim të plotë”, tha kryetari i Këshillit komunal të PDS-së Loro Nrekiq për “Dnevne novine”.

Ai nuk precizoi me cilat parti PDS-ja mund të bashkëpunonte. “Të gjithë i kemi të afërt, ndërsa koalicionin do të mund ta formojmë me ato që do të veprojnë në mënyrë më korrekte. E gjitha varet nga fitimi i mandateve në këto zgjedhje”, shtoi Nrekiq.

Kryetari i Klubit të këshilltarëve të PSD-së Skender Elezagiq ka thënë që bashkëpunimi pas zgjedhjeve do të arrihet me ato me të cilët do të arrihet marrëveshja për pikat dhe qëllimet kyçe të cilat i ka kjo parti. Ai tha që PSD ka marrëdhënie korrekte me të gjitha partitë, si dhe që për koalicione pas zgjedhore nuk është folur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do