Zgjedhjet: KRYETARI I RI I KOMUNËS ME 23 MAJ?

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKryetari i ri i Komunës së Ulqinit do të zgjidhet në mbledhjen e paralamentit lokal me 23 Maj, mëson Portali Ul-info.

Kryetari i Komunës do të jetë nga radhët e Partisë Demokratike të Socialistëve, ndërsa Këshilli ekzekutiv propozoi që të jetë Loro Nrekiq, kryetari i Këshillit komunal dhe bartësi i listës në zgjedhjet lokale të cilat u mbajtën me 4 Shkurt.

Afati ligjor që të zgjidhet kryetari i ri i Komunës së Ulqinit përfundon me 25 Maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…