Zgjedhjet lokale: GENCI NIMANBEGU PRINË LISTËN E FORCËS SË RE DEMOKRATIKE

Kumtesë për opinion e Forcës së Re Demokratike

Zgjedhjet lokale të datës 27 mars 2022 i shohim si mundësi për të vendosur standarde të reja në administrimin e Komunës së Ulqinit.

Vetëdija demokratike e qytetarëve të Ulqinit sot është në një nivel shume më të lartë dhe janë krijuar kushtet që në këto zgjedhje të garojmë me programe cilësore dhe zgjidhje të reja në funksion të krijimit të perspektivës më të mirë për të gjithë qytetarët e Ulqinit.

Do të keni mundësi që të zgjedhni opsionin e ri e të vërtetë për një administrate të re, në shërbim të ardhmërisë suaj në një qytet të bukur e të pasur!

Ju ofrojmë kandidatin për kryetar të Komunës dhe për këshilltarët e Kuvendit të Komunës që janë intelektualë, punëtorë e të ndershëm që burojnë nga qytetarët dhe janë aty për ju e jo për vete dhe për interesat e të tjerëve! Kanë vizionin e përbashkët me ju: të punojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës Tuaj dhe pasardhësve Tuaj!

Në vizionin e saj në këto zgjedhje, Forca e parashikon Ulqinin si një sinonim i një qyteti me perspektiva të zhvillimit ekonomik dhe social, me urbanizëm bashkëkohor, shërbime efikase komunale, ku vlerat dhe traditat e njerëzve do të jenë të respektuara e ruajtura e që do të jetë djep i kulturave dhe civilizimeve.

Forca i ka të gjitha vlerat morale dhe profesionale, si dhe e vendosur që me përkushtimin më të madh të punojmë të gjithë së bashku për ta ndërtuar Ulqinit ashtu siç e meritojmë dhe e dëshirojmë të gjithë ne.

Kemi dije, përvojë, guxim dhe vizion për ta ndryshuar të tashmen dhe për ta zëvendësuar atë me një të ardhme me perspektivë në funksion të krijimit të një mjedisi atraktiv me të cilin do të krenohemi si qytetarë të Komunës së Ulqinit.

Besimi juaj është amanet dhe detyrim për ne që Ulqinin e kalave, Ulqinin e detit, lumit e liqenit, Ulqinin e fushave dhe maleve, Ulqinin e detarëve e peshkatarëve, Ulqinin e ullirit, shegës e fikut, Ulqinin e kulturës dhe traditës shqiptare ta mbrojmë, zhvillojmë për Ju dhe çdo qytetarë që jeton dhe vepron këtu.

Na u priftë e mbara dhe dalshim faqebardhë!

Lista e kandidatëve për këshilltar-et/ët e Kuvendit të Komunës së Ulqinit:

 1. Genci Nimanbegu
 2. Ilir Çapuni
 3. Arbin Çapriq
 4. Valdete Osmani Husiq
 5. Ardijan Mavriq
 6. Sabri Salaj
 7. Asllan Llunji
 8. Mirjeta Gjoni
 9. Besmir Murati
 10. Minir Karamanaga
 11. Suad Gjelloviq
 12. Gjylie Pelingu Hoxha
 13. Mehmed Milla
 14. Elvir Zeçeviq
 15. Xhemal Kapllanbegu
 16. Ilmira Lika
 17. Visar Doda
 18. Ardit Ceka
 19. Elmedina Mehani
 20. Anton Marnikoviq
 21. Diar Haxhibeti
 22. Flutra Husiq
 23. Besart Çobaj
 24. Lavdim Kroma
 25. Afërdita Pelingu
 26. Valdet Axhemoviq
 27. Arbesa Tahiri Duraku
 28. Fahrin Nimanbegu
 29. Anto Gazivoda
 30. Blerta Kurtoviq
 31. Ardina Lajka
 32. Armin Mehmedoviq
 33. Faik Nika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë