Zgjedhjet lokale: NË MESNATË FILLON HESHTJA ZGJEDHORE

Me rastin e zgjedhjeve lokale të cilat do të mbahen të dielën, sot në mesnatë fillon heshtja zgjedhore.

Në Ulqin janë vërtetuar pesë lista zgjedhore, kurse të drejtë vote kanë mbi 20 000 votues.

Në Kuvendin e Komunës janë 33 ulëse këshilltarësh, kurse qytetarët do të votojnë në 38 vendvotime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…