Zgjedhjet lokale në Ulqin: REZULTATET PRELIMINARE

Partia demokratike socialiste (PDS) – 3177 vota- 9 mandate

Forca e re demokratike – 2928 vota – 8 mandate

Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” – 2336 vota – 7 mandate

Unioni demokratik i Shqiptarëve (UDSH) – 1057 vota – 3 mandate

Partia socialdemokrate (PSD) – 817 vota – 2 mandate

Mali i Zi Pozitiv – 675 vota – 2 mandate

Partia socialiste popullore – (PSP) – 477 vota – 1 mandat

Fronti demokratik – 388 vota – 1 mandat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…