Zgjedhjet lokale: NË VENDVOTIME NË JANAR TË VITIT TË ARDHSHËM

Glasacka kutija, Izbori, VotimetZgjedhjet lokale në Ulqin do të mbahen me 21 janar të vitit 2018, mëson Portali Ul-info.

Pritet që vendimin për shpalljen e zgjedhjeve presidenti malazez Filip Vujanoviq do ta bëjë diku nga mesi i muajit nëntor.

Zgjedhjet e fundit për Kuvendin komunal të Ulqinit janë organizuar me 26 janar të vitit 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…