Zgjedhjet: NË KUVENDIN E KOMUNËS DO TË JENË TETË LISTA ZGJEDHORE

MANDATIMbas zgjedhjeve të përsëritura është e sigurt që në përbërjen e ardhshme të Parlamentit vendor do të jenë tetë lista zgjedhore.

Nga tetë mandate do të kenë Partia Demokratike e Socialistëve dhe Forca e Re Demokratike, një më pak Koalicioni “Zgjohu Ulqin” i tubuar rreth Partisë Demokratike, nga tre Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Socialdemokratët, ndërsa dy Lëvizja Qytetare URA.

Nga një mandat fituan Partia Socialdemokrate dhe Partia Boshnjake.

Vetëm dy lista të cilët morën pjesë në zgjedhje (Demokratët dhe koalicioni SNP-DF) nuk arritën të fitojnë mandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…