Zgjedhjet: PARTITË SHQIPTARE PËR HERË TË PARË NUK KANË SHUMICËN NË ULQIN

Glasacka kutija, Izbori, VotimetPër herë të parë nga mbajtja e zgjedhjeve në Ulqin, partitë nacionale shqiptare nuk kanë marrë shumicën e votave.

Tre lista të koalicioneve shqiptare kanë fituar të dielën në këtë komunë rreth 5940 vota ose për rreth 1460 më pak se në zgjedhjet e mbajtura me 14 tetor të vitit 2012.

Numri i fituar i votave me 16 tetor është më i vogël se në zgjedhjet lokale të mbajtura me 26 janar të vitit 2014.

Koalicioni “Shqiptarët të vendosur” ka fituar rreth 800 vota më pak se Forca dhe UDSH vet, ndërsa Partia demokratike me aleatët e vet ka përmirësuar rezultatin për rreth 330 vota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…