Zgjedhjet për Këshillin nacional të Shqiptarëve: MATERIALI U DORËZUA NË MINISTRI

Komisioni zgjedhor i Këshillit nacional të Shqiptarëve (KNSH) ka dorëzuar javën e kaluar materialin për 111 elektorë të kësaj pakice nacionale, është deklaruar për UL-info nga ky institucion.

Siç deklarohet nga KNSH, tani është puna e Ministrisë për pakica të verifikoj kandidaturat dhe të caktoj listën përfundimtare të kuvendit të elektorëve. “Mbas kësaj, në bashkëpunim me Komisionin zgjedhor të KNSH-së, do të caktohet data dhe vendi i mbajtjes së kuvendit”, shtohet nga ky institucion.

Mirëpo, nuk dihet saktë kur do të mbahet kuvendi i elektorëve i KNSH-së, sepse në këshillin nacional serb janë regjistruar parregullsi të mëdha gjatë përcaktimit të listave të elektorëve. Siç mësojmë nga burimet jozyrtare, në Ministri mendojnë që do të ishte mirë sikur Kuvendi i elektorëve i të gjithë Këshillave të mbahet njëkohësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide