Zgjidhet Kryesia e PDS-së: ELEZAGIQ KRYETAR, MUJIQ SEKRETAR

PSD Ulqin, SDP UlcinjNga Partia socialdemokrate është njoftuar se u zgjodh kryesia e kësaj parti në Ulqin.

Në periudhën e ardhshme në krye të Këshillit do të jetë Skender Elezagiq, derisa për sekretar u zgjodh Fahrudin Mujiq.

Përveç Elezagiqit dhe Mujiqit, Kryesinë e këshillit të Ulqinit e përbëjnë Ivo Lukiq, Sabri Abo Zejnelaga, Nikola Rudoviq, Avdo-Latif Gorana, Naser Resulbegoviq, Ardian Kasneci, Elvedin-Dado Zaganjor, Adnan Beqiragiq, Merita Subashiq-Shabanoviq, Muxheima-Xhemka Bambur i Qemal Alosheviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…