ZHDUKET QENI I RREZIKSHËM

Cane corso 2Në redaksinë tonë ka mbërritur paralajmërimi që në Bunë është zhdukur qeni i zi i rrezikshëm, raca “Cane corso”, katër muajsh.

Të gjithë ato që mund të ndihmojnë në gjetjen e qenit të zhdukur, mund të lajmërojnë në numrin e telefonit: 069 317 298.

Gjetësit i takon shpërblimi.

Cane corso 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…