Zhurmë në Ranë: MYSAFIRËT IKIN NGA KALAJA

“Mysafirët për çdo ditë i lëshojnë apartamentet në Kala për arsye të sjelljes të papërgjegjshme dhe joprofesionale të strukturave kompetente lokale dhe shtetërore kur bëhet fjalë për zhurmën”, tha pronari i grupimit të apartamenteve “Qyteti i vjetër” Gani Resulbegoviq.

Ai në letrën e dërguar kryetarit të Ulqinit Nazif Cungu vlerësoj që situata është kaotike: muzika është shumë e lartë, ndërsa pronarët e lokaleve nuk i përmbahen orarit të punës. “Nga muzika jo vetëm që nuk mund të flihet dhe pushohet, por nuk mund të bëhet konverzacion normal në tavolinat e objekteve tona të cilët janë me qindra metra të larguar nga ‘Hollegro’ dhe ‘Fama’, nga ku vijnë tonet e larta”, tha ai e transmeton “Vijesti”.

Sipas fjalëve të tija, janë të kota të gjitha ankesat drejtuar organeve kompetente. “Zotëri kryetar, ju me siguri i keni bërë të gjitha ato që janë në interesin tuaj dhe çka ju nevojitet personalisht. Tani ju lutem në emrin tim, në emrin e kompanisë dhe qytetarëve të na ndihmoni që mysafirëve t’u ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm”, e shkroi Resulbegoviq në letrën e dërguar Cungut.

Shefi i Inspekcionit komunal Kapllan Muçaj tha që për zhurmë mbas mesnate nuk janë fajtor “Fama” dhe “Hollegro-ja”, por disko klubi “H2O”. Për të është kompetent Inspekcioni turistik dhe jo ne”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide