Zjarrfikësit: INTERVENIME NË SHTËPINË E MALLRAVE DHE SHTOJ

Zjarri, Flaka, Pozar, VatraPjesëtarët e Shërbimit të shpëtimit dhe mbrojtjes kishin dje dy intervenime, mëson Portali Ul-info.

Fillimisht fikën zjarrin i cili shpërtheu në një shtëpi në Shtoj, ndërsa rreth orës 22.30 me aksion të shpejt parandaluan përhapjen e zjarrit i cili shpërtheu në një pjesë të Shtëpisë së mallrave në qendër të qytetit.

Në këtë objekte janë shkaktuar dëme të vogla materiale, ndërsa shkakun e shpërthimit të zjarreve do ta v vërtetojnë organet kompetente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…