Zjarrfikësit: ZJARR NË TOTOSH

Të martën, në ora 18:48, Njësia e zjarrfikësve Ulqin u lajmërua që ka shpërthyer zjarri në një objekt banimi në lagjen Totosh, mëson portali UL-info.

Menjëherë pas marrjes së thirrjes, në vendngjarje u nisë ekipi me tre makina zjarrfikëse dhe 12 zjarrfikës. Pas njëzet minutash fikje me presion të plotë zjarri u lokalizua dhe u vendos nën kontroll, me çka u parandalua përhapja e zjarrit në banesat fqinje. Fikja e mëtejshme zgjati deri në orën 20:30 kur zjarri u fik krejtësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…