Zjarri në Shqipëri: ERA LINDORE NË FORCIM, VIJON NATA PA GJUMË

Zjarri VelipojeZjarrfikësit e Ulqinit dhe të gjithë ato që jetojnë në rrethinë të Adës i pret një natë pa gjumë.
Sepse, siç mund të shihet edhe në këto fotografi nga rezervati në Velipojë, zjarri nga ana tjetër e kufirit është i madh.
Lokalizimi i tij po shkon me vështirësi të mëdha, edhe pse në aksion është angazhuar edhe një kanader.
Veçanërisht për arsye se meteorologët kanë paralajmëruar që në natën në mes të hënës dhe të martës do të fryjë erë e fortë verilindore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…