Zjarri: POLICIA NË KËRKIM TË NJË PERSONI

Ullishta, zjarriTash tre ditë në Ullishtën e Ulqinit dhe në Mendër shpërtheu zjarri nga i cili u dogjën disa qindra ullinj shekullor.

Siç shkruan “Vijesti”, policia deklaroi se shkak i shpërthimit të zjarrit është faktori njeri dhe se janë në kërkim të një personi, si dhe do të vërtetojnë se a bëhet fjalë për pakujdes apo për qëllim.

Është vetëm e sigurt që dëmi i përgjithshëm i shkaktuar nga ky zjarr katastrofal asnjëherë nuk do të përcaktohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…