Zyra komunale për PBN: AKTIVITETE NË ANË TË MALIT

Zyra për Projekte dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar e Komunës së Ulqinit vazhdon me implementimin e projektit të promovimit të outdoor turizmit në komunën tonë, është kumtuar nga ky institucion.

Siç thekson udhëheqësi i Zyrës Arsllan Hajdinaga, në fazën përfundimtare është pastrimi i shtegut malor Kaliman – Lisi QafVorr – Kulla Kadraçit – Burimi Aliqit.

Ka filluar edhe pastrimi dhe rregullimi i shtegut për malin e Sumës, si dhe pastrimi i shtegut Klezën – qyteti i vjetër i Shasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…