Kriporja: NUK KA MË TENDERË PËR SHITJE

Kriporja, SolanaAdministrata e falimentimin në Kripore nuk do të shpallë më tenderë publik për shitjen e fabrikës dhe 15 milion metër katror tokë, gjersa të rregullohen marrëdhëniet pronësore në mes të shtetit dhe kësaj ndërmarrje, shkruan “Vijesti”.

Administratori i falimentimit Ognjen Jovoviq ka thënë se në kushtet ekzistuese shitja e Kripores është e pakuptimtë.

“Duhet të shohim se cili është qëndrimi i Këshillit për privatizim dhe si do të trajtohet Kriporja me Planin hapësinor urbanistik të Ulqinit”, tha Jovoviq për këtë gazetë duke shtuar se borxhi i kësaj ndërmarrje më të vjetër në Ulqin tani është rreth tetë milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…