Hotelet KARISMA: EDHE KËTË VIT GATI PËR BLACK FRIDAY – JAVËN E ZBRITJEVE TË PABESUESHME

 

Black FridayA e dinit që Black Friday “bie” çdoherë të premten e parë pas festës – Dita e Falënderimit, dhe është hyrje në blerjet e Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve, por edhe dita kur pothuajse të gjithë artikujt kanë zbritje të pabesueshme?

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, me rastin e Black Friday, ka siguruar zbritje deri në 50% për pushim në rezortin më të mirë familjar në Mal të Zi – Holiday Villages Montenegro, për sezonin dimëror 2019/2020, por edhe për sezonin e ardhshëm veror.

Sezoni dimëror do të zgjasë deri më 30 prill, ndërsa mysafirët, nëse e rezervojnë pushimin e vet gjatë zbritjes për Black Friday, do të fitojnë paketën me çmim 35% më të ulët, gjersa ato, të cilët do të rezervojnë pushimin e vet për sezonin veror, i cili do të zgjasë prej me 1 maj deri me 31 tetor, do të fitojnë zbritje prej madje 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet